Läs mer om Mias bok för flygrädda under fliken "Böcker"

Mental träning för flygrädda - och andra rädda

Är du rädd? Är du kanske flygrädd?

Alla är rädda för något, någon gång - så du är inte ensam…och det finns hjälp!

Här är vi ganska ensamma i Sverige om att arbeta med mental träning för flygrädda i denna unika kombination: Mia är före detta flygvärdinna och stressterapeut med inriktning mot rädslor, med detta plockar vi fram det "bästa ur två världar"! Utöver Mia så är det även Isak som arbetar med dessa samtal då han är beteendevetare med idrottsprofil med fokus på prestation och målbildsträning.

På kursen fokuserar vi på rädslan och stressen i sig; bla så arbetar vi med avspännings-och avslappningstekniker, andningsövningar, samtal, diskussioner men framför allt; mental träning och prestationspsykologi dvs att träna dig på att förändra ett invant sätt att tänka, känna, tolka och handla, och genom detta lär dig att hantera din flygrädsla…

Mycket av det som lärs ut på kursen är verktyg och redskap som är användbara ute i "verkligheten" - inte bara för flygrädda utan även då det handlar om andra situationer eller tillfällen som kan kännas svåra ; tex våga tala inför människor, att hantera obehagliga situationer, att hjälpa till att bygga upp självkänslan och stärka självförtroendet, allt för att hitta redskap och verktyg för att få ett rikare och friskare liv!

Kontakta oss för upplägg och kostnadsförslag

 

Några röster från deltagare på kursen Mental träning för flygrädda:

 "Tack vare mina välinvesterade timmar med Unnestål och dig gick resan galant! Trots att det var hoppigt och lite krängit på flyget till Australien mådde jag aldrig dåligt! D v s jag hade ingen som helst klump i magen och molande ångestklump. Inte ens när jag skulle upp och flyga två ggr till efter den resan - FANTASTISKT!!! Jag låg ju sömnlös innan jag träffade dig och ville avboka Australienresan. Jag kan bara tacka så mycket för allt! Planerar USA-resa 2016 Tyvärr har jag inte lyssnat på avslappning sedan innan resan. Måste komma igång med det igen för det har hjälpt mig även i vardagens stress. Min nivå "av-något-jag-inte-minns-namnet-på" har absolut sänkts

Stor kram till dig och återigen tack!"  A

"Nu är det ungefär ett och ett halvt år sedan jag påbörjade min kurs med dig mot min flygrädsla. Jag tänkte berätta för dig att det har gått riktigt bra. För exakt ett år sedan gjorde jag min första flygning, jag var nervös men fullt beslutsam att det skulle göras. Jag hade min sambo och en fantastisk flygvärdinna som hjälpte mig och jag lyckades genomföra resan. Mellan november förra året och april i år gjorde jag totalt nio take offs under ett antal resor med jobbet och jag klarade av varenda en av dem, vissa njöt jag till och med av. Nu är jag precis hemkommen efter en månads resande samt att jag gjort gjort tre inrikesflyg i landet.. Jag är inte alls nervös inför resor längre och även om starten kan vara obehaglig så är själva flygresan inget problem och jag kan till och med titta ut och se jorden uppifrån. Allt detta för att jag bestämde mig för att det skulle gå och att jag fick verktygen av dig. Jag och min sambo skall gifta oss och vi planerar att flyga på vår bröllopsresa, vilket inte hade varit möjligt för två årsedan.

Tack så mycket, Mia"  J

 

"Hej Mia. Första flygningen Malmö-Stockholm helt ensam avklarad. Jag älskaratt flyga,det är magiskt att vara uppe bland molnen :) I dag åker jag vidare ut i världen. Jag vill bara säga TACK för en jättebra kurs, kan verkligen rekommendera den till alla flygrädda. Ha en jättefin sommar. Hälsningar M"