Läs mer om Mias bok för flygrädda under fliken "Böcker"

Föreläsningar

 

                                                /om-oss.png

 

                    Föreläsning med Mia Regnér på Hälsans Hus i Lund onsdagen den 1/11 kl 19.00:

" Sven - en far som valde döden framför livet: om att leva i skuggan av ett självmord "

När Mia bara var åtta år valde hennes far att begå självmord -  ett val med konsekvenser, oerhörda konsekvenser, för de som fanns runt om. Hur är det att leva ett helt liv i skuggan av ett självmord? Mia kommer under kvällen att berätta om hur just hennes liv blev och hur hon efter mycket lång tid tillsist kunde lämna det bakom sig och gå vidare.... Tabubelagda och svåra ämnen som måste lyftas fram, inte minst efter SVT´s dokumentärserie med Ann Lundberg och Sofia Hewlinn "30 LIV I VECKAN" en dokumentärserie om självmord. Var sjätte timme tar en människa sitt liv i Sverige och trots att det är så vanligt och berör så många talar vi sällan om det. Ikväll är det dags att göra det!

 

Om Mia som föreläsare:

Många gånger föreläser Mia med utgångspunkt från de böcker som hon har skrivit, dels "En flygvärdinnas hemligheter och sanningar: Lär dig hantera din flygrädsla med mental träningt" men även med fokus på den andra boken, "Jag vill har barn!", om hur man kan hantera att inte kunna få barn, dvs "ofrivillig barnlöshet" och problematiker runt detta svåra ämne.

Mias föreläsningar kretsar mycket runt hur det är att vara rädd och att leva med olika rädslor: rädd för att leva, rädd för förändringar, rädd för instängdhet, rädd för att prata inför andra, rädd för att göra olika saker och så vidare - och om hur det är att vilja våga men ändå inte våga och hur man kan komma ut ur och bort från sitt "Liv som Rädd"...

Kontakta oss gärna på mentalrekration@telia.com för information, kostnadsförslag mm