Läs mer om Mias bok för flygrädda under fliken "Böcker"

Om oss

 

MR-Mental Rekreation är ett familjeföretag och ägarna är Mia, Christen samt sonen Isak.

Christen är licensierad Mental Tränare, målbildstränare, avspänningspedagog och ju-jutsu-instruktör med svart bälte 5 dan. Han är certifierad Chi Neng Qigonginstruktör och håller kurser och utbildningar inom detta område.

Mia är stressterapeut/avspänningspedagog, mental vägledare med fokus på idrottspsykologi, utbildad inom mentalträning på SLH, Skandinaviska Ledarehögskolan i Örebro samt yogainstruktör men hennes bakgrunden är som flygvärdinna. Mia började flyga 1984 då hon flyttade till Saudiarabien, i januari 2005 flög hon sin sista flygning som aktiv, hennes tid som flygvärdinna var över – mer än 21 år hade hon tillbringat i luften, där ute fanns något nytt att upptäcka.

Isak har en magister i idrottspsykologi/beteendevetenskap med idrottsprofil. Han har en bred bakgrund inom både individ- och lagidrott. Isak är även diplomerad svensk klassisk massör så det är honom ni får möta när ni får massage hos oss! 

Hösten 2004 inregistrerades företaget MR–Mental Rekreation och i maj 2005 startades ett projekt; att ha kurser i "Mental träning för flygrädda" - ett projekt som lever vidare än idag: där ute finns många flyrädda att ta hand om...

Mia föreläser om allt som har med stress/stresshantering att göra, mental träning, mental vägledning och livsstilsförändringar. Mia skriver också, hon har gett ut två böcker, dels "En flygvärdinnas hemligheter och sannningar" som är riktad till framför allt flygrädda, och boken "Jag vill ha barn!", en bok om hur man hanterar ofrivillig barnlöshet. Mycket av det som Mia pratar om och skriver om handlar om det verkliga livet: en kunskap och insikt hon levt sig till och inte läst sig till.

Sedan starten av företaget har både Mia och Christen utbildat och breddat sig, allt med samma fokus; på det friska och för hälsan. Båda är oerhört intresserad av hur vi tänker, hur vi känner och hur vi tolkar in - och av hur vi använder, eller inte använder, den mentala kraft som finns inom varje människa: hur vi med hjälp av olika verktyg och tekniker samt med insikt kan lära oss att få ett friskare, rikare, lyckligare och längre liv.