Läs mer om Mias bok för flygrädda under fliken "Böcker"

Resor

 

GRANADA – SIERRA ELVIRA
3 – 10/11, 2019 Flamencons rötter, Alhambra Palace, berg, stränder,
snö och solsken, allt på en och samma plats.

Granada Retreat Center är beläget i Pinus Puente Granada. Inbäddat i bergskedjan Sierra Elvira är denna lantliga, lugna miljö i södra Spanien den idealiska platsen för vår vecka tillsammans. Här i dessa rogivande omgivningar erbjuds du en paus från vardagen och i centrum står den säsongsöppna poolen, terrasser, vackra trädgårdar och stora gröna naturområden som är perfekta för sköna promenader och härliga vandringar.

Vi bor i en charmig spansk hacienda belägen i en liten by med bara 100 invånare. Alla rum är i traditionell Andalusisk arkitektur och har eget badrum. Yoga och pilates utövar vi i den fantastiskt vackra yoga shalan med utsikt över Sierra Elvirabergen och med naturens ljud i bakgrunden.Förbered dig på utsökta smaker som serveras oss ur det spanska köket! Vi njuter dagligen av råvaror som producerats lokalt i den ekologiska trädgården på haciendan.

Andalusien, detta mystiska hörn av Europa, är känd för sina spektakulära snötäckta bergskedjor, historiska monument och temperamentsfulla människor som lever livet fullt ut och utstrålar värme, genorisitet och gästfrihet. Granada har allt! – en vacker landsbygd, närhet till soliga medelhavsstränder, turkiska bad, marockanska basarer, flamencon och tapas! Låt kropp och själ skämmas bort för en stund, njut av den meditativa yogan på morgonen, skön stärkande pilates på eftermiddagen, den hälsosamma ekologiska maten, stillheten och naturen i området. Glöm vardagen och lev i stunden.

Vi ser fram emot en härlig vecka med No Stress tillsammans med Dig!

Priset för 7 nätters vistelse på Granada Retreat Center är 12000 SEK per person och är beräknat på del i dubbelrum (två personer delar på ett sovrum och minimum 12 personers deltagande).

I priset ingår också helpension d.v.s frukost, lunch och middag (vegetariska måltider med möjlighet att köpa till fisk eller kött mot tillägg), flygplatstransfer vid gemensam ankomst och avresa med gruppen, 7 pass yoga & 5 pass pilates, halvdagsutfärd till Sacromonte med flamencoworkshop och show. Alla idag kända skatter och serviceavgifter.

Vi reserverar oss för eventuella prisändringar utanför vår kontroll. Yoga & Pilates genomförs av diplomerade & licensierade lärare. Tillägg, ingår ej i priset: Flygresa Skandinavien – Malaga tur och retur. Utfärd till Alhambra och entrébiljett eventuella vandringar och andra utfärder. Enkelrum- pris på förfrågan.

Våra resor brukar snabbt bli fullbokade. Vill DU vara en av deltagarna på denna resa, boka dig i god tid genom att skicka din intresseanmälan snarast till Mia eller Carina (Obs platsantalet är begränsat). Intresseanmälan är inte bindande för någon part. Ett samarbete mellan MR-Mental Rekreation och Body & Soul/Explore Scandinavia