Läs mer om Mias bok för flygrädda under fliken "Böcker"

Resor

 

GOA I INDIEN I NOVEMBER MED YOGA OCH PILATES
Följ med oss till Patnem Beach i södra Goa 

Du kan välja mellan att resa med på 2 veckor 11 – 25/11 2017

NYTT! Eller valfritt 1 vecka: antingen den 11 - 18/11 eller 18 - 25/11


Goa lever upp till sitt smeknamn "Österns Pärla"- med sina milslånga, kritvita stränder och lummiga palmlundar är det en helt fantastisk plats för upplevelser, yoga och strandliv.


Patnem Beach i södra Goa och Bamboo Yogaretreat med sina vackra, utomhus yogashalas anses vara en av de allra mest spektakulära platser att utöva yoga på. Här kommer du att få uppleva ett genuint Goa fritt från massturism och charterresenärer. Vi bor direkt på stranden vid Arabiska Havet där du kan njuta av båtturer i soluppgång eller solnedgång, vandra barfota i solvarm sand eller besöka ett hinduiskt tempel för en stund av meditation. Avstånden i denna lilla delstat är korta och du reser lätt till intressanta sevärdheter i området. Goa var fram till 1961, i 450 år, en Portugisisk koloni och detta präglar än idag delstaten där du kan finna katolska kyrkor, kloster och portugisiska namn på gator och torg. Inte minst märker man av den svunna tiden i den lokala matkulturen där det finns influenser av det indiska, portugisiska och arabiska köket vilket ofta gör måltiden det till en kulinarisk smakupplevelse.

CALM IS A MINDSET AT BAMBOO YOGA RETREAT

 

Priset för två veckors vistelse på Bamboo Yogaretreat är Sek 15.000 per person i del av dubbel eko-bungalow (två personer delar på en bungalow byggd i bambu) 13 nätter. Pris för en vecka är 8 600:- 

I priset ingår också: halvpension d.v.s morgon frukt & juice, brunchbuffé & kvällsbuffé på Bamboo Yogaretreat, flygplatstransfer Dabolim flygplats till Bamboo Yogaretreat t/r, 12 pass yoga ( 6 pass för 1 vecka) , 10 pass pilates  ( 5 pass för 1 vecka), en båttur i soluppgång alternativt solnedgång, alla i dag kända skatter och lokala serviceavgifter. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar utanför vår kontroll.

Tillägg: Flygresa Skandinavien - Indien/Goa tur och retur. Flera olika sorters Spapaket. Utfärder och eventuella vandringar. Möjlighet till bungalow för en person finns. Pris på förfrågan.


Våra resor brukar snabbt bli fullbokade. Vill DU vara en av deltagarna på denna resa, boka dig i god tid genom att skicka din intresseanmälan snarast till Mia eller Carina (Obs platsantalet är begränsat). Intresseanmälan är inte bindande för någon part. Ett samarbete mellan MR-Mental Rekreation och Body & Soul/Explore Scandinavia

 

Läs mer på om alla resor på www.bodyandsoultravel.se  

Carina Dahlbeck, Explore Scandinavia/Body & Soul
mobil 0731 80 83 29 mail: carina.dahlbeck@bredband.net 
Mia Regnér, MR-Mental Rekreation/Body & Soul mobil: 070 666 16 57 mail: mentalrekreation@telia.com