Läs mer om Mias bok för flygrädda under fliken "Böcker"

Det blir inte alltid som man har tänkt sig =)

                                   

 

Japp, så är det - men tanken var i alla fall god, om inte annat. Jag hade verkligen tänkt att skriva på min blogg under veckan som vi var på Madeira men nu blev det inte så - inte ens ett enda lite ord blev det och inte en enda bild heller....Sorry, men det funkade liksom inte. Vad var det som inte funkade? Ja, först så var det så att jag fick med mig en liten och något ålderstigen dator, den är sååå slö, den där datorn. Att bara gå ut och kolla lite på Facebook tog ibland upp emot en kvart eller så. Sen funkade inte internet alltid heller men det jag ska skylla på egentligen är mig själv: jag tog mig inte tid till det, helt enkelt! Det var ingen prioritet, det där skrivandet....Men nu är vi hemma igen och dags för en uppdatering:

En vecka med mitt och Carinas reseföretag Bod&Soul:Inspired Tours and Travel på Madeira med yoga varje morogn kl 07.30 och pilates på eftermiddagarna klockan 16.30 är nu till ända - vi är tillbaka i denna något regniga verklighet, lite mer avspända och lugna i våra sinnen - för, ack vilken bra resa det blev! Det är verkligen livet det där att får vara med att göra dessa yoga-och pilatesresor! Tänk om det hade varit möjligt att köra kanske fyra, fem gånger om året! Helt under-underbart! 

Det är en sån ära att få vara med och se människors förändringar, från den där kanske lilla, lilla tveksamheten och osäkerheten till att det landar: Yoga är helt fantastiskt! Och jag får äran att ta del av detta underverk! Jag får bjuda in och dela med mig av min kunskap, erfarenhet och insikt - och då också få se att det finns fler och fler där ute som fattar det häftiga med att göra yoga. Det blir som ett beroende - man mår ju så jäkla bra både under yogastunden men även sen efteråt - känslan sitter i, länge! 

Och så har jag ytterligare en yogaresa framför mig, i april bär det av igen. Denna gång blir det till Spanien - återigen en vecka med yoga och pilates blir det - detta är näst intill beroendeframkallande. Jag ser mig själv i framtiden, hur jag arbetar i vårt företag och gör dessa resor, flera veckor om året är vi ute på äventyr där vi får vara med i grupper, vi gör yoga, vi vandrar, vi cyklar, vi gör qi gong - in i mellan är det stresshantering och mental träning. Och så skriver jag oxå - är detta möjligt? Kan detta vara min, och vår, verklighet? Ja, varför inte! Oh,vilken spännande framtid - men den ligger där borta - nu är det "här och nu" som gäller.

Dock tror jag att detta är något av det allra viktigaste vi människor båda ska och bör lära oss och ha insikt i: vi har all den kraft inom oss som vi behöver för att skapa vår egna framtid - forma den som vi vill ha den och som vi vill att den ska vara. Vi har alla de inre resurserna och vad vi behöver är då att hitta alla de yttre resurser som vi behöver för att förverkliga det vi har inom oss, våra visioner, våra drömmar och våra mål! Med yogan kan vi komma till den insikten - och i kombination med mental träning är vi oslagbara!

 

28 Nov 2015