Läs mer om Mias bok för flygrädda under fliken "Böcker"

Ibland känner jag mig så lyckligt lottad...

 

Jag känner mig lyckligt lottad och så glad över att jag fann yogan en gång. Yogan är för mig ett så oerhört effektivt verktyg för självläkning, för att hitta balans, tilltro, ett inre lugn - och framför allt det innersta och djupaste: Glädjen och lyckan över att vara just jag! 

 

Jag gillar mig, och jag gillar mig än mer när jag har haft en yoga-stund, antingen med mig själv eller med mina Yoginis. Jag känner mig stark både mentalt och fysiskt och styrkan bara växer och växer - tänk om det var möjligt att vara en Yogini hela tiden? Eller så kanske det är så att det är bra för mig att jag ibland måste göra de där andra arbets-måsten som inte är lika glädjefyllda och tillfredsställande för att jag ska fatta hur lyckligt lottad jag är! Det där lite tråkiga arbeten och uppgifterna som jag önskar att jag kunde slippa undan - jag kanske ska ha dem, jag kanske behöver dem? För balansen och för att uppleva motvikten.

För om man tittar på det så får jag vara en Yogini och vara tillsammans och leda andra genom yogan 5 dagar i veckan och vissa dagar träffar jag och är med två grupper samma dag...Alltså, ärligt - f-n vad glad jag är! Och det allra, allra finaste, det som gör mig mest lycklig är att det är så många som kommer fram till mig efter ett yogapass och berättar för mig så bra yogan är för just henne eller honom...Jag tackar er alla som ger mig denna möjlighet: att få ha ett jobb som jag! Ett jobb som inte är ett jobb - ett jobb som är en livsstil, ett intresse, en... ja , en kärlek!

Tack!

 

4 Nov 2015