Läs mer om Mias bok för flygrädda under fliken "Böcker"

Idag är jag lycklig!

 

Det är jag, jag känner verkligen mig lycklig - jag är glad, jag är frisk, jag mår bra och jag är i ett sammanhang - jag har nära och kära runt mig, det är fredag och solen skiner. Jag lägger denna känsla i mitt hjärta, det känns just nu så skönt där inne - jag bevara min lyckokänsla och bestämmer mig för att behålla den, den finns där och jag kan alltid plocka fram den igen när jag behöver. För det kommer jag att behöva eftersom livet är upp och ner...precis som livet ska vara...

När jag gick nu i morse i solen gatan upp mot Hälsans Hus i Lund, jag skulle in där och arbeta en stund idag, så kvittrade fåglarna så intensivt att det var helt omöjligt att inte höra dem - deras glada kvitter tog sig in i mitt huvud och trängde bort alla tankar, det gick inte att inte påverkas av dem och deras livglädje. Och så solen ovan på det - och så var det dessutom också helt vindstilla! Det var en sådan morgon idag - och det kommer många fler sådana dagar nu eftersom vi är med stormsteg på väg mot VÅREN! Det är såå jäkla underbart - jag verkligen älskar våren, jag älskar det nya och nyfikna, spänningen och lusten till det som komma ska....och nu i helgen ändra vi dessutom till sommartid, och det är väl en bekräftelse om något på att vi är på "rätt" väg, inte sant?

För mig är det rätt - jag känner med spänning på den kommande sommaren och är så glad för att den finns - denna sommar ska vara mycket mer min sommar än förra sommaren. Förra sommaren var en ledsen sommar - denna sommar kommer att vara en glad sommar, det bestämmer jag mig för. Denna sommar ska jag ta vara på och inte önska bort så som jag gjorde med förra sommaren - oavsett väder, ärligt - jag skiter i om det kommer att regna, det är ÄNDÅ sommar! Visst vill jag att det ska vara sol, helst varje dag - med en sak är säker: jag tänker inte klaga på vädret! 

27 Mar 2015