Läs mer om Mias bok för flygrädda under fliken "Böcker"

Yogaresa till Madeira!

 

 

Tidigt på måndag morgon flyger jag tillsammans med en grupp till Madeira för en veckas yoga! Planet lyfter klockan 8 på morgonen, från Kastrup - klockan kommer att ringa mig för väckning redan vid 4-tiden så medans ni alla sover er skönhetssömn tar jag min väska och drar mot nya upplevelser, nya möten och nya miljöer....Gillas skarp! Oh, vad jag älskar att resa, givetvis helst med mina nära & kära men detta, oh vad mysigt det är...och det allra bästa är, för mig....håll i er nu: att slippa laga mat! Ja, ja  att yoga varje morgon och sen gå till dukad frukost - oslagbart men att slippa laga middag är snäppet bättre - eller i alla fall på samma plats på min 10-i-topp-lista!

Jag älskar att gå på restaurang, när vi är ute och reser kan vi redan vid frukosten börja planera på vilken restaurang vi ska äta på kvällen och vad vi är sugan på - vad det är gott att äta gott! Det godaste jag vet är maten i sydostasien...man kan få högklassiga smakupplevelser som tar en till nya höjder vid det enklaste hålet-i-väggen-kök eller ibland ännu bättre: från en enkel matvagn på gatan där man sitter på små plaststolar och sörplar i sig den godast nudelsoppan som går att uppbringa! Helt gudomligt. Mat, mat, mat - och som jag INTE har lagat! 

Jag ska, så gott det går, skriva här på min blogg, dela med mig dels av upplevelser men också av det vi äter. Kanske, kanske kan det bli bilder också men, inte min starka sida, precis...Men ska försöka...Nu är det boxningsdax för denna lilla dam.

14 Nov 2015